Voorzitter aan het woord...

HEEZE – Geert Bosmans (65) is de nieuwe voorzitter van de Heezer Winkeliers Vereniging (HWV). Hij volgt na twee periodes van 4 jaren Jos van de Linden op . Jos heeft met veel plezier deze taak ingevuld de afgelopen twaalf jaar en zal ook niet volledig van het toneel verdwijnen.

Geert Bosmans woont al geruime tijd in Heeze en heeft een eigen adviesbureau. Met meer dan veertig jaar ervaring haalt de HWV veel kennis in huis om voor de vereniging een nog een verbeterde structuur op te zetten en het geheel transparanter te maken. ‘’Jos heeft geweldig werk gedaan al die jaren en ook de komende jaren blijft hij actief binnen de vereniging. Hij gaat samen met mij als voorzitter de rol van centrummanager invullen en de praktische zaken op zich nemen alsmede de uitvoerende zaken vanuit de gemeente’’, zegt Geert.

Na zijn pensionering afgelopen februari, is Bosmans zijn adviesbureau langzaam gaan afbouwen en wilde hij zich graag inzetten voor de gemeenschap. ‘’Ik heb altijd in de detailhandel gezeten en samenwerken is het sleutelwoord in deze tijd. Als vereniging moeten we het echte ‘wij-gevoel’ uitstralen en uitdragen naar de consument. We zullen mensen moeten motiveren en zorgen dat de HWV nog verder ‘in the picture’ komt om daarmede toch de verdere groei van de verkopen te willen stimuleren.

Momenteel wordt er een beleidsplan geschreven  waarin de structuur wordt vastgelegd maar ook een planning  voor het komende jaar met daaraan gekoppeld een vaste een begroting. ‘’Volgend jaar bestaat de HWV precies 25 jaar en daar willen we met de HWV een mooi feest van maken met alle winkeliers die lid zijn van de vereniging, vóór de klanten van de winkeliers.’’

Geert Bosmans heeft duidelijk erg veel zin om de komende jaren de functie van voorzitter te vervullen echter heeft hij wel aangegeven dat er tijdig vernieuwing moet komen in het bestuur. Geert heeft al enkele maanden diverse bijeenkomsten van de HWV bijgewoond waarna zijn benoeming op de afgelopen vergadering van 21 oktober werd bekrachtigd door de leden.

 Wij wensen Geert Bosmans veel succes met zijn nieuwe functie als voorzitter van de HWV.

 

 

 

HWV Pas Checker
Parelpas Saldochecker