Kermis Heeze

15-08-2017, Heeze Centrum

HEEZE - Van zaterdag 12 t/m dinsdag 15 augustus is het kermis in Heeze. Deze vindt plaats op het plein voor het gemeentehuis en in de gemeentehuistuin in Heeze. En dit jaar is er extra veel leuks te beleven.

Spectaculaire attracties: Booster en Polyp
Een nieuwe attractie dit jaar: de Booster. Met zijn 40 meter hoogte spectaculair, adembenemend en sensationeel. Wie durft? En we kennen ‘m al van voorgaande jaren: ook dit jaar is de Polyp er weer. Stap in een gondeltje aan een van zijn vijf zwierende armen en laat je in de rondte slingeren door deze dolle attractie.

Zaterdag: win fantastische prijzen in de gratis loterij
Wil jij een Sony Smart-TV winnen? Doe mee met de gratis loterij! Ook is een reisje te winnen, een cadeaupakket en vele andere prijzen.

Hoe doe je mee? Print bijgaande bon, vul ‘m in en lever je bon in bij de kassa van de botauto’s. De trekking is op zaterdag om 19.30 uur bij de Polyp. Let op: je moet wel aanwezig zijn bij de trekking om te winnen!

Maandag: lachen met clown Desalles
Op maandagmiddag komt clown Desalles de kermis op zijn kop zetten. Clown Desalles gaat gekleed in een lolbroek en grapjas, fiets en koffer. Hij tovert moeiteloos de ene na de andere verrassing tevoorschijn. En maakt hij de prachtigste ballonnendecoraties. Kortom, een clown met lol en plezier voor jong en oud.

Dinsdag: ontmoet Bruno Prent van Spangas en Giocatori
Bruno Prent, de acteur van Spangas en Giocatori, wie kent hem niet? Op dinsdag komt hij de kermis bezoeken. En het wordt nog beter: jij kunt Bruno ontmoeten! Er zijn twee meet&greets te vergeven.

Hoe win je een meet&greet? Je hebt twee opties:
·         Like en deel het bericht op de Facebookpagina van gemeente Heeze-Leende. Vertel ons in een reactie onder het bericht waarom je Bruno Prent wil ontmoeten.
·         Schrijf een scenario voor “Heezelius”; een middelbare school in Heeze-Leende. Je mag zelf de karakters bedenken en ook de verhaallijn. De enige voorwaarde is dat de kermis voorkomt in het verhaal. Het scenario mag 2 A4-tjes groot zijn puntgrootte 12 of groter. Stuur het scenario voor 10 augustus naar h.gruijters@heeze-leende.nl.

Wil je extra kans maken op een meet&greet met Bruno? Doe het allebei!

Nog meer attracties, eten & drinken
Op het terrein komen de bekende attracties te staan, zoals het Lunapark, de botsauto’s, de snelle Volcano power rupsbaan en de draaimolen. Voor de kinderen komt er een “touwtjetrek” en “eendjes vissen”, waarbij ze altijd prijs hebben. Nieuw dit jaar is de Bungy Jump voor kinderen. Van groot tot klein; hier kunnen ze hun energie wel kwijt!

Daarnaast kan men aardige prijzen winnen bij de grijpkranen, het schuivenspel en de Big One.

Ook de inwendige mens hoeft niets te kort te komen, er is lekkers in overvloed. Een grote sortering oliebollen, allerlei snoepgoed zoals u dat alleen op een kermis kunt kopen, en uiteraard suikerspinnen en popcorn. En een drankje kunt u drinken op het horecaterras op het kermisterrein.