Nieuwjaarsconcert met een Gouden Randje

14-01-2018, Dorpshuis 't Perron Heeze

HEEZE - Op zondag 14 januari 2018 vindt in dorpshuis ’t Perron het inmiddels traditionele ‘Nieuwjaarsconcert met een gouden randje’ plaats. Door middel van dit concert zet Fanfare St. Nicasius de echtparen uit Heeze die in 2017 hun 50 of 60 jarig huwelijk vierden extra in het zonnetje. Zij hebben hiervoor inmiddels een uitnodiging ontvangen. Mocht u zo’n uitnodiging niet hebben ontvangen, meldt u zich dan a.u.b. alsnog aan via p.roetersandroid@gmail.com.

Het concert biedt een aantrekkelijk muzikaal programma om het nieuwe jaar in te luiden. Alle onderdelen van het orkest treden voor u op, met een programma dat varieert van een traditionele Nieuwjaarspolka tot Does your mother know van ABBA en muziek uit Despicable me (ofwel Verschrikkelijke ikke). Voor elk wat wils dus, St. Nicasius zal ook dit jaar een boeiend nieuwjaarsconcert aan u presenteren.

Uiteraard is er in de pauze en na het concert volop gelegenheid  om gezellig na te praten en nieuwjaarswensen uit te wisselen.

Naast de jubilerende bruidsparen zijn uiteraard ook alle andere belangstellenden van harte welkom. De zaal is open vanaf 12.15 uur en het concert vangt aan om 12.45 uur, zoals gezegd in dorpshuis ’t Perron. De entree is gratis. Wij ontmoeten u graag op zondag 14 januari 2018!