Speciale Voetbaldagen

18-05-2018, Sportpark Het Lambrek Heeze

HEEZE - Na het overweldigde succes van de twee eerste edities worden er ook dit jaar weer speciale voetbaldagen georganiseerd op de voetbalvelden van RKSV Heeze. Op  donderdag 17 mei en vrijdag 18 mei zullen deze speciale voetbaldagen plaatsvinden.

Deze mooie voetbaldagen worden gespeeld en mede mogelijk gemaakt door mensen die nog echt voetballen en voetbal beleven met het hele hart. Door bezuinigingen is de groep van personen met een beperking hard geraakt. Vaak is het budget van speciale scholen danig gekort en niet meer toereikend om leuke dingen te organiseren. Ook sportverenigingen zijn beperkt in de mogelijkheden en gemeentes subsidiëren nog maar beperkt.

Derhalve heeft de Stichting Speciale Voetbaldagen gemeend deze groep te trakteren op leuke voetbaldagen waar zij van kunnen genieten van deze zeer mooie sport. In samenwerking met PSV gaan weer 250 kinderen van de Berkenschutse de voetbalvelden op voor twee onvergetelijke voetbaldagen waar vooral samen bezig zijn en genieten voorop staat.

Om op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes over de speciale voetbaldagen kijk je op www.specialevoetbaldagen.nl