Elektro De Groof Pareltoernooi

11-08-2018, Tennisbanen TV Heeze

Van 11 t/m 19 augustus vindt op de banen van TV Heeze weer een nieuwe editie van het Elektro De Groof Pareltoernooi plaats. Het toernooi wordt dit jaar alweer voor de 43e keer georganiseerd. Meedoen kan in de open categorieën 3 t/m 8, alsmede in de 25+ categorieën 5 t/m 8. Heb je je nog niet ingeschreven als lid van de KNLTB? Wees er dan snel bij en schrijf je hier in. Inschrijven voor het toernooi kan nog tot en met maandag 30 juli.

Na het succes van afgelopen jaar organiseert de toernooicommissie weer een Parelquiz, deze keer op vrijdagavond 17 augustus. Leden van TV Heeze en deelnemers van het Pareltoernooi kunnen hier aan meedoen. Aanmelden hiervoor kan per team van maximaal vijf personen via pareltoernooi@tvheeze.nl. Onder het genot van een hapje en een drankje mogen de teams hun hersenen kraken om de uiteenlopende vragen te beantwoorden.

In de weekenden wordt er overdag getennist; op doordeweekse dagen vanaf 16.30 uur. Kom gerust een kijkje nemen op het gezellige tennispark aan de Ds. Kremerstraat 25 in Heeze. Voor actuele programma’s en meer info houdt www.tvheeze.nl en mijnknltb.toernooi.nl  in de gaten.