Gratis inloopuurtje budgetcoaching in 't Perron

12-10-2018, Dorpshuis 't Perron Heeze

HEEZE - U kent het misschien wel, hoe moet ik die betaling doen? Hoe kan ik gegevens opvragen over een nota of betaling? Hoe kan ik contact opnemen met een deurwaarder? Hoe kan ik het beste een betalingsafspraak maken? Hoe maak ik een goed budgetplan? Hoe kom ik van mijn schulden af? Hoe wijzig ik mijn toeslagen? Hoe vraag ik kwijtscheldingen Gemeentelijke belastingen aan?

Voor veel mensen zijn dit vragen waar zij zelf niet uit komen en graag hulp bij willen hebben. Wij willen u hierbij graag helpen!

Wie zijn wij vraagt u zich waarschijnlijk af…….wij zijn Derkx & Van Hoek Bewindvoering en NonSolum Budgetcoaching. Een jong dynamisch kantoor wat o.a. gespecialiseerd is in de bovengenoemde vraagstukken. Vanuit ons kantoor in Eindhoven helpen wij dagelijks mensen met deze problemen en regelen nog veel meer van dit soort zaken.

Wij nodigen u dan ook graag uit om, geheel vrijblijvend, langs te komen tijdens ons inloopuurtje in dorpshuis “T Perron in Heeze op een van de onderstaande data:

Vrijdag 12 oktober / 26 oktober / 9 november / 23 november / 7 december en 21 december van 09:00 uur tot 10:30 uur.

Voor meer informatie over ons kunt u uiteraard ook een kijkje nemen op onze website, www.derkx-vanhoek.nl en www.nonsolumbudgetcoaching.nl

Wij zien u graag tegemoet!