Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Herremenie SgônFisjeNie

16-02-2019, Gemeenschapshuis De Meent, Leende

LEENDE - De Koninklijke Fanfare Philharmonie Leende organiseert op zaterdagavond 16 februari een groots concert in de Meent in Leende.

Een avondvullend programma vol vocalisten, solisten en humor onder de noemer ‘Muziek met een knipoog’. Het concert start om 20.15 uur en de zaal gaat om 19.30 uur open. Dit concert is het antwoord op de grote tussenperiode tussen de laatste Tonpraotavonden in Leende en de carnaval. De afgelopen maanden is er achter de schermen dan ook hard gewerkt aan dit nieuwe concept, waar zowel bekende als onbekende artiesten graag aan mee gaan werken.

Uiteraard staat het muzikale vermaak voorop, maar met het oog op de naderende carnaval zal deze avond zeker ook een feestje gaan worden.

Een tipje van de sluier: de bekende Lindse Toppers zullen acte de présence gaan geven in de Meent en ook zullen er een aantal oud prinsen op hun eigen manier een bijdrage leveren aan deze avond. In ieder geval staan muziek, plezier en gezelligheid centraal tijdens dit concert!

Vanwege deze carnavaleske sfeer tijdens het concert zullen er dit keer meer staanplaatsen beschikbaar zijn. Voor de liefhebbers wordt er gezorgd voor een beperkt aantal zitplaatsen.

Kaarten voor het concert zijn te verkrijgen via kaartverkoop@philharmonieleende.nl, kaarten voor staanplaatsen zijn €11,- en voor zitplaatsen € 15,- per stuk. Vermeld in de e-mail de voor + achternaam van de besteller en het aantal sta/zitplaatsen.

Voor meer informatie zie onze facebookpagina www.facebook.com/philharmonie-leende of stuur je vragen in naar kaartverkoop@philharmonieleende.nl.