Tweede Heezer Open Flipper toernooi

22-12-2018, Café Thuys

HEEZE - Op zaterdag 22 december zal er bij café Thuys in Heeze voor de tweede keer het Heezer Open Flipper toernooi georganiseerd worden. Kan titelverdediger Frank Thijs die de eerste editie won er ook nu weer met de eerste prijs vandoor gaan?

Vroeger stonden deze flipperkasten overal. In cafés en in friettenten of in de foyer van een restaurant en hotels. Oude tijden gaan herleven want bij café Thuys komen weer een aantal verschillende flipperkasten te staan en zullen de flikkerende lichtjes, de gratis spellen en extra ballen weer centraal staan die dag.

Café Thuys is zaterdag 22 december geopend vanaf 11 uur en natuurlijk kan iedereen meedoen aan dit flipperkast toernooi. Inschrijven kan tot en met 16 december en kost € 12,50 aan de bar bij café Thuys. Bij betaling aan de bar is de inschrijving definitief. Vanaf 12.00 uur is er ontvangst van de deelnemers met koffie en gebak welke bij het inschrijfgeld zijn inbegrepen.

Er zijn diverse leuke en lekkere prijzen te winnen en natuurlijk staat het plezier voorop. Iedereen kan meedoen dus schrijf je snel in voor het tweede Heezer Open Flipperkast toernooi. Voor meer informatie kunt u bellen met telefoonnummer 06-55840517.