Heeze Leeft!

07-04-2019, Centrum Heeze

HEEZE - Op zondag 7 april zal er een totaal nieuw evenement plaatsvinden in hartje Heeze. Onder de naam Heeze Leeft! zal er een middag georganiseerd worden voor Heeze en door Heeze.

Heeze Leeft! is er voor iedereen. "Verenigingen, stichtingen en ondernemers kunnen zich hier perfect presenteren maar ook voor het 'winkelend' publiek is er vooral veel te zien en te doen. Het is de bedoeling dat de bezoeker achteraf kan terugkijken op een gezellige en sfeervolle middag'', aldus de organisatie. ''We denken bijvoorbeeld aan een circusworkshop of een dansworkshop waar de bezoeker in korte tijd iets kan leren en dit daadwerkelijk laat zien die middag. Maar ook bedrijven laten zien wie ze zijn en wat ze doen of maken. Dus niet alleen de HWV winkeliers en verenigingen, maar ook de ondernemers van het industrieterrein zullen er te vinden zijn.''

De nieuwe opzet is vooral een samenwerking tussen vele partijen die het evenement interactief moeten maken in combinatie met een gezellig terras, optredens, muziek en straattheater. ''Het motto is dan ook: Laat zien wie je bent en wat je kunt!'' Uiteraard kunnen de winkeliers deze dag ook bij de eigen winkel leuke acties bedenken en zal Heeze Leeft! zich vooral concentreren op het gemeentehuisplein en in de gemeentehuistuin.

Net als tijdens de eerdere edities van Heeze luidt de lente in zal ook tijdens Heeze Leeft! traditioneel de tegel van de winnende wagenbouwersgroep op ludieke wijze gelegd gaan worden op het gemeentehuisplein en vereeuwigd worden in the walk of fame. Kortom, een leuk, nieuw en sprankelend evenement in Heeze, van Heeze en voor Heeze. In de week na carnaval zal er een huis-aan-huis flyer komen met het definitieve programma.

Wil je al meer weten over Heeze Leeft! over hoe jouw vereniging of onderneming zich kan presenteren, stuur dan een e-mail naar de contactpersonen Rob Bruinsma of Betsie van Grunsven via heezeleeft@hotmail.com.