Kunstexpositie creatieve Leendenaren

25-05-2019, Gemeenschapshuis De Meent Leende

LEENDE - Gemeenschapshuis De Meent vraagt hierbij aan alle Leendenaren, welke een of andere creatieve hobby beoefenen, om zich als deelnemer aan te melden voor een binnenkort te houden expositie.

De kunstexpositie wordt georganiseerd door gemeenschapshuis de Meent in Leende in samenwerking met creatieve Leendenaren en kunstkring Eymerick uit Heeze. Het mag inmiddels wel zo’n beetje een traditie genoemd worden dat Gemeenschapshuis De Meent samen met Kunstkring Eymerick om de drie jaar een tentoonstelling in Leende organiseert. De tentoongestelde kunst betreft schilderen, tekenen, keramiek, fotografie, textiel en andere kunstvormen.

Het thema van kunstkring Eymerick is “Spreekwoorden en Gezegden”. Alle getoonde kunstwerken van de leden van Eymerick beelden spreekwoorden of gezegden uit. De Leendenaren zijn volledig vrij in hetgeen zij willen tonen.

In 2016 betrof het een tentoonstelling in gemeenschapshuis De Meent  in combinatie met een kunstroute bij particulieren in Leende. Dit jaar zal de expositie alleen in gemeenschapshuis De Meent plaats vinden en is er geen kunstroute aan verbonden. Deze tentoonstelling zal worden gehouden in het weekend van 25 en 26 mei aanstaande.

Leendenaren kunnen zich aanmelden door ons een bericht te sturen naar het mailadres: info@demeent-leende.nl onder vermelding van “Creatieve Leendenaren”. Gelieve daarbij uw naam en de kunstvorm te vermelden, waarna wij spoedig contact met u opnemen. Mogen zij rekenen op een grote deelname? Leende zal trots op u zijn!

Kinderen kunnen op beide dagen (als ze dat willen) op een grote loper van papier ook een kunstwerkje kunnen maken.