Gezellig Lind goes Backyard

25-05-2019, Langstraat 8 Leende

LEENDE - In mei 2014 namen Bas Roosen en Bianca van Geneijgen het horecaetablissement over aan de Langstraat in Leende. Nu vijf jaar later is er veel veranderd en is Brasserie Gezellig een heerlijke rustplaats voor jong en oud om te genieten van de Brabantse gezelligheid. Het pand heeft de laatste jaren van binnen een metamorfose ondergaan en ook buiten is er het een en ander veranderd. 

Brasserie Gezellig beschikt over een leuke zaal waar u terecht kunt voor feesten en partijen, een restaurant om lekker een hapje te eten, een gezellige bar om een drankje te doen en een grote speeltuin voor de kinderen. Daarnaast heeft Brasserie Gezellig een groot terras aan de voorzijde en de achterzijde, is er tevens een springkussen voor de kinderen en beschikt het over een midgetgolfbaan van 18 holes. Daarnaast is de brasserie gelegen aan diverse mooie fietsroutes door het Brabantse land. Sinds kort is er ook een grote terrasoverkapping gerealiseerd in Brabantse boerenstijl met terrasverwarming en een vaste barbecue waar u heerlijke gezellige feestjes kunt geven.

Brasserie Gezellig biedt dus voor iedereen wat wils. Het jubileum gaat natuurlijk gevierd worden en wel op zaterdag 25 mei aanstaande. Voorheen organiseerden Bas en Bianca 'Gezellig Lind' op de parkeerplaats bij de Brasserie maar voor het jubileum pakken ze het iets groter aan. 'Gezellig Lind goes Bakyard' wordt een gezellig tuinfeest en iedereen is van harte welkom. Vraag gerust, geheel vrijblijvend, naar meer informatie over de vele mogelijkheden bij Brasserie Gezellig en neem ook eens een kijkje op de website van Brasserie Gezellig. Het ontbreekt je aan niets! Wat de eigenaars zo prettig vinden aan Leende? De Brabantse gezelligheid en de prachtige omgeving!

Op dit gezellige jubileumfeest zal de band 'Spotted' optreden en is er een afterparty met DJ Piet. Noteer zaterdag 25 mei vast in de agenda en zorg dat je erbij bent vanaf 21.00 uur.