Strabrechtse Heideloop

03-09-2019, Ruitersportcentrum Meulendijks

HEEZE - Hardlopen en wandelen over de Strabrechtse Heide. Op dinsdagavond 3 september organiseert LOGO de Strabrechtse Heideloop. Kom jij ook hardlopen of wandelen over de prachtige heide?

De Strabrechtse Heideloop is een unieke kans om samen met andere sportievelingen uit de regio te genieten van de in bloei staande Strabrechtse Heide. Voor de wandelaars is er een route uitgestippeld van 9,2 kilometer. Hardlopers hebben de keuze uit drie afstanden: 3,4 km – 6,2 km – 10 km. Voor welke afstand ga jij? De loop start en finisht bij Manege Meulendijks (Strabrechtseheideweg 6, Heeze). Het eerste onderdeel, de wandeltocht, start om 18.45 uur, gevolgd door de trimloop: 10 km (19.00 uur), 6,2 km (19.03 uur) en 3,4 km (19.10 uur).

Inschrijven
Voorinschrijven voor dit mooie loopevenement kan tot en met 25 augustus via www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan op de avond zelf tot 10 minuten voor de start van jouw onderdeel. De jeugd, 17 jaar en jonger, mag gratis meedoen. Aan de rest vragen wij een kleine bijdrage van € 5,00 (bij voorinschrijving) of € 7,00 (bij na-inschrijving). Zien we je dan?

Over LOGO Geldrop 
Lopersgroep Geldrop en omstreken (LOGO) is een actieve vereniging met zo’n 350 leden. Bij LOGO beoefenen we de hardloopsport en de wandelsport door training en begeleiding van deelname aan wedstrijden en trimlopen onder leiding van gediplomeerde trainers. LOGO is aangesloten bij de Atletiekunie sinds 26 oktober 1986. Voor meer informatie over trainingsmomenten en het aanvragen van een proeftraining kijk op www.logogeldrop.nl. Ook zijn wij te volgen op Facebook en Twitter.