Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Lezing over het boek De verborgen Impact

10-10-2019, Dorpshuis 't Perron

HEEZE - Janneke Postulart houdt een interactieve presentatie op basis van het boek De Verborgen Impact, dat werd geschreven door Babette Porcelijn. Zij schreef dit bezield boek om mensen te winnen voor een duurzamer bestaan. Ze legt onze impact op de planeet bloot en schetst vervolgens een duurzame samenleving: “Die is voor iedereen beter, rijker en fijner dan de huidige”, luidt de boodschap van Porcelijn.

Het boek biedt houvast voor mensen die hun negatieve impact op de planeet willen ombuigen in een positieve. De lezing wordt georganiseerd door Vrienden van de Bieb en Bibliotheek Dommeldal in de jaarcyclus Duurzaamheid. Toegang is gratis.

 Donderdag 10 oktober, lezing over het boek De verborgen Impact, grote zaal van Dorpshuis 't Perron in Heeze om 20.00 uur.