Sylvesterloop

22-12-2019, Heezerenbosch

HEEZE - 'Loop mee', dat is het motto van de Sylvesterloop die op zondag 22 december voor de 35e keer in Heeze van start gaat. Zoals alle 34 eerdere keren loopt het parcours van deze gezellige trimloop ook dit jaar over verharde fietspaden door de prachtige natuur van de Groote Heide. Elk kilometerpunt is aangegeven. Het startsein klinkt om 11.00 uur bij Camping Heezerenbosch. Dit jaar zijn de afstanden 5, 9 en 15 km.

De Sylvesterloop is goed te doen voor iedereen die voor z’n plezier af en toe een rondje loopt. Traditioneel nemen nagenoeg alle loopgroepen uit de omgeving deel aan deze gemoedelijke en gezellige trimloop. Maar het is net zo leuk om mee te doen als een van de vele niet georganiseerde trimmers.

De organisatie kan weer beschikken over de accommodatie van Camping Heezerenbosch. Inschrijven kan vanaf 9.30 uur in de kantine, waar later ook een leuke herinnering opgehaald kan worden. Er kan gebruik worden gemaakt van een kleed- en douchegelegenheid van de camping. Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- (tot 12 jaar gratis).

Natuurlijk heeft de organisatie ook dit jaar voor iedere deelnemer een aardig aandenken klaarliggen. En zoals gebruikelijk worden er na afloop enkele vlaaien verloot in de sfeervolle kantine van Camping Heezerenbosch, waar men tevens terecht kan voor een heerlijke kop soep, koffie of voor andere drankjes.

De organisatie is tevens op zoek naar vrijwilligers die in het bestuur willen plaatsnemen. Het evenement is slechts eenmaal per jaar dus vraagt het relatief weinig vrije tijd van de vrijwilligers door het jaar heen. Heb je interesse of wil je een keer kennismaken met het bestuur om te kijken naar de mogelijkheden, stuur dan een e-mail naar michelcuijpers@hotmail.com.