Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Witte nog....? op 15 december in kerstsfeer

15-12-2019, De Huiskamer, Dorpsstraat 67, Leende

LEENDE - Op de derde zondag van de maand organiseert ZcGraagGedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11.00 uur tot 13.00 uur een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger verteld worden. Deze keer is Witte nog….  in kerstsfeer.  De dames Maud en Elle Bijnen zorgen met harp en bugel voor sfeervolle kerstmuziek.

Ze hebben twee kerstverhalen en enkele gedichtjes gevonden om voor te lezen. Wil je mee genieten van de muziek, de verhalen en de gedichten, kom dan zondagmorgen 15 december om 11.00 uur naar De Huiskamer aan de Dorpsstraat 67 in Leende. De gastvrouwen van De Huiskamer zorgen met koffie, thee en kerstbrood voor een gastvrij onthaal. Namens de Zorgcoöperatie mogen zij u in de pauze een ouderwetse borrel aanbieden.

Bezoek ook de website www.zcgraagedaanleende.nl. Onder het kopje activiteiten vindt u Witte nog… en kunt u op zoek gaan naar eerder vertelde verhalen en de getoonde film.