Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Kerst Sing along

14-12-2019, Kerstboom voor bij De Scheuter in Leende

LEENDE - Zaterdag 14 december van 16.30 uur tot 17.30 uur is er een Kerst sing along georganiseerd door de Ondernemrsverenigimg Leende bij de Scheuter. Het marktplein zal prachtig versierd zijn met mooie lichtjes en iedereen kan en mag meezingen zaterdagmiddag. Het uurtje zingen zal worden afgesloten met een mooi gedicht en na afloop is er voor iedereen warme cocomel of gluhwein.

Kerst-wensboom Leende
Laat je hartenwens (klein geluk) uitkomen bij de kerst-wensboom van de Ondernemersvereniging Leende in samenwerking met Lionsclubs Welschap en Kempenland. Ook dit jaar staat er weer een mooie grote kerstboom op het plein bij de Scheuter in Leende. Dit jaar geen gewone kerstboom maar een kerst-wensboom die wij gezamenlijk nog mooier gaan maken.

Bezoek aankomende zaterdag 14 december de kerst-wensboom op het plein bij de Scheuter Dorpstraat 52 in Leende tijdens de Kerst Sing along van de Ondernemers Vereniging Leende, van 16.30 – 17.30 uur. Hier kunt u een wensformulier invullen en inleveren tijdens de Kerst sing- along. Ook is het mogelijk tot uiterlijk 24 december uw wensformulier in de daar voor bestemde doos in het voorportaal bij de Scheuter te deponeren en de kerstbal in de boom op te hangen (kijk even naar de spelregels en voorwaarden)

Ken jij iemand die het verdient om eens goed in het zonnetje gezet te worden en weet jij wat hem of haar echt blij zal maken? De wens kan voor iemand anders maar ook voor jezelf zijn. De OVL in samenwerking met de Lionclubs laten bijzondere wensen uitkomen....... Schrijf jouw wens, of voor een ander op papier en doe je wens met je naam en telefoonnummer in de doos in het voorportaal van de Scheuter. Inleveren van de wens kan op papier nog tot kerstavond.

Bezoekers die een kerstwens opschrijven/inleveren graag tevens een kerstbal met corresponderend volgnummer in de boom hangen, alleen op de onderste takken van de kerstboom.

Uitleg, spelregels en voorwaarden:
Tot 24 december 2019 kunt u meedoen aan de kerst-wensboom actie. Bewoners van Heeze-Leende en Sterksel kunnen voor zichzelf en een ander persoon een hartenwens doen. Voor iedere wens die er wordt gedaan, wordt er symbolisch een kerstbal in de boom gehangen. De ondernemers van Leende in samenwerking met de Lionclubs (Kempenland en Welschap) laten een aantal wensen in vervulling gaan.

1.    Er mag maximaal 1 wens per persoon worden uitgeschreven.
2.    Meerdere personen uit 1 gezin mogen een wens invullen.
3.    De wens is voor een ander persoon maar mag ook voor uzelf.
4.    Alleen volledig ingevulde wensformulieren kunnen in vervulling gaan.
5.    Bezoek de Kerst sing-along op 14 December van 16:30 – 17.30 uur.   Ook is het mogelijk tussentijds tot uiterlijk 24 december uw wensformulier in te vullen/leveren tijdens de openingstijden van de Scheuter Dorpstraat 52 Leende in de daarvoor bestemde doos
6.    De in te vullen wensen worden geselecteerd uit de ingeleverde formulieren.
7.    De kerst-wensboom staat op het plein naast de kerk bij de Scheuter.
8.    De wensen kunnen tot 24 december worden ingeleverd/opgehangen.
9.    De winnaars ontvangen persoonlijk bericht in januari 2020.
10.  Het bestuur van de Lionsclubs selecteert de winnende wens(en). De wens wordt op basis van haalbaarheid en beschikbaar budget geselecteerd. Dit kunnen meerdere wensen zijn.
11.  Over de uitslag kan niet gecorrespondeerd worden.
12.  Tijdens deze wensactie kunnen foto’s/video opnames gemaakt worden die gebruikt worden voor publicatie in de (plaatselijke) media. Door deel te nemen aan deze actie bevestigd de deelnemer automatisch dat foto’s/video opnames waar hij/zij op staat voor deze doeleinden gebruikt mogen worden.
13.   De wens kan niet ingewisseld worden voor geld.

Deze actie wordt aangeboden door de Lionsclubs Kempenland en Welschap.