Party Night Heibessums

17-01-2020, Dorpshuis 't Perron

HEEZE - De feestdagen zijn weer achter de rug en carnaval komt steeds dichterbij. Maar voor de carnaval van start gaat, starten wij het jaar met een feest voor de jeugd van Heeze. Heb jij zin in een Party Night? Kom dan op vrijdag 17 januari naar ’t Perron. Dan gaan we er weer een leuk feestje van maken met z’n allen!

Alle jeugd tussen de 10 en de 15 jaar is welkom. We beginnen om 19:30 en zullen eindigen om 22:30. De entree bedraagt 2 euro en daar krijg je nog een bonnetje bij, welke je in kan wisselen voor een drankje of iets lekkers. De prijzen van de consumpties zijn 1 euro per stuk. Verder is het goed om te weten dat je voor 22:15 niet naar buiten mag zonder begeleiding (>18 jaar). We zien jullie graag op 17 januari!

Daarna zien wij jullie graag in ’t Bessumpaleis voor een geweldig carnavalsfeest! Noteer dus ook 22 februari t/m 25 februari in je agenda. Dan kan je samen met je vrienden, familie, prins Gijs Multicrea d’n urste, jeugdprins Jelte en jeugdprinses Lynn 4 dagen lang feesten. ’s Middags voor jongere jeugd en ’s avonds voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar.

Houd je brievenbus, social media en onze site in de gaten voor meer informatie.

De Heibessums wenst iedereen een feestelijk 2020!