Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Parelkoers

07-03-2020, Tapperij De Zwaan Heeze

HEEZE - Op zaterdag 7 maart staat het eerste fietsevenement van Grinta Events op het programma: de eerste editie Parelkoers. Met dit fietsevenement wil de organisatie een aantrekkelijk evenement voor fietsers neerzetten uit de nabije omgeving, maar wil het bedrijf ook fietsers van buiten de regio kennis laten maken met de fantastische natuurgebieden en uitstekende fietswegen die regio Zuid-Oost Brabant te bieden heeft. Het is mogelijk om tussen 08:30 en 10:30 te starten vanuit startlocatie Tapperij de Zwaan in Heeze.

Ontdek het mooiste van Zuid-Oost Brabant
Het is mogelijk om deel te nemen aan drie verschillende routes, één voor de gravelfiets of mountainbike en twee voor de racefiets. De gravelroute bestaat uit 75 kilometer en voert onder andere over de Strabrechtse Heide, De Groote Heide en natuurgebied de Malpie. De gravelroute wordt niet fysiek uitgepijld, maar wél aangeboden via een GPS-bestand die de deelnemers een paar dagen voor het evenement ontvangen en kunnen invoeren in hun fietsnavigatiesysteem. De twee routes voor de racefiets bestaan uit 75 kilometer en 110 kilometer en zullen onder andere via Heeze richting de Deurnese Peel richting de Groote Heide lopen, fietsgebieden bij uitstek.

Sportiviteit en gezelligheid hand in hand
Voor de eerste editie van Parelkoers heeft Grinta Events de samenwerking opgezocht met Tapperij de Zwaan, waar het start- en eindpunt van het evenement is. ’s Ochtends voor het vertrek worden de deelnemers welkom geheten en kunnen ze onder het genot van een kop koffie dat bij het inschrijfgeld is inbegrepen zich klaarmaken voor de start van hun tocht. Bij terugkomst kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje en een pastamaaltijd die eveneens bij de prijs zijn inbegrepen. Middels de samenwerking met Tapperij de Zwaan wil Grinta Events een laagdrempelig en ongedwongen Parelkoers neerzetten waar gezelligheid en sportiviteit hand in hand gaan.