Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Witte nog ...? over winkels in Leende

16-02-2020, De Huiskamer Leende

LEENDE - Op de derde zondag van de maand organiseert zcgraaggedaan Leende onder het thema Witte nog...? van 11.00 uur tot 13.00 uur een gezellige bijeenkomst waar verhalen van vroeger vertelt worden. Deze keer vertellen ze verder over de winkels van Leende en de daarbij behorende verhalen. Natuurlijk hebben ze ook oude foto’s. Voor deze keer hebben ze tevens een mooi ‘First Date’ verhaal.

Wil je dat horen, of zelf mee vertellen, van de foto's genieten en ze helpen met namen en situaties, kom dan zondagmorgen 16 februari om 11.00 uur naar De Huiskamer aan de Dorpsstraat 67 in Leende. De gastvrouwen van De Huiskamer zorgen met koffie, thee en koek voor een gastvrij onthaal.

Bezoek ook onze website www.zcgraaggedaanleende.nl. Onder het kopje Witte nog… vindt u activiteiten. Daar kunt u op zoek gaan naar eerder vertelde verhalen en de getoonde films.