Hoogheden CV de Ossedrijvers bekend

17 november 2018 - 21:15

STERKSEL - Het  55ste jubileumjaar van CV de Ossedrijvers kan beginnen, alle hoogheden zijn bekend! Tijdens een geweldige knallend prinsenbal zijn op zaterdag 17 november de  nieuwe  hoogheden  van CV de Ossedrijvers te Sterksel bekend gemaakt. De belangstelling was groot tijdens de ludieke onthulling van de nieuwe hoogheden in de Ossestal.

Jeroen Daniëls is uitgeroepen tot 55ste jubileumprins der Ossedrijvers! Hij zal als Prins Jeroen d'n Urste, samen met zijn vrouw, Prinses Yvon, over het  Osserijk gaan regeren. Zij  worden hierbij ondersteund door Adjudant Johan Jansen en Hofdame Wendy van Laarhoven.

Prins Jeroen d'n Urste, 31 jaar, is geboren en getogen in Sterksel. Samen met Prinses Yvon heeft hij 3 kinderen; Lynn, Zoey en Luuk. Prins Jeroen d'n Urste is werkzaam bij Livit Orthopedie Maastricht UMC+, als orthopedisch instrumentmaker.

Prins Jeroen d'n Urste is reeds 13 jaar lid van CV de Ossedrijvers. Daarnaast speelt hij slagwerk bij Muziekvereniging de Heerlijkheid Sterksel.
Met zijn leus: "Schouder aan schouder staan wij vier, voor 5 keer 11, het goeie leven en plezier!", zal  hij de scepter zwaaien over het Osserijk. 

Tot jeugdhoogheden zijn uitgeroepen: Jeugdprins Thijs, Jeugdprinses Maud en Jeugdadjudante Anne.
De leus van de jeugdhoogheden is:  “Een feestje is leuk, carnaval is alaaf, met ons erbij is carnaval super gek gaaf!”

Naast het Prinsenbal zal ook de receptie voor zowel de jeugd- als de volwassen hoogheden samen vallen op zondag 20 januari 2019 van 14.00 uur tot 17.00 uur in dorpshuis Valentijn.

Laat hier je reactie achter