Uniqar koopt carnavalsschilderij voor goede doel

3 februari 2018 - 09:30

HEEZE - Vrijdagmiddag werd het carnavalsschilderij waarop geboden kon worden overhandigd aan de eigenaar van Uniqar in Heeze, Roel Maas. In het bijzijn van Daniël Smulders en Sandra Verbeek van de Stichting Wees Gelukkig en wethouder Bosmans van cultuur, reikte Roel de cheque uit van € 660,- voor dit goede doel. Dit bedrag is samengesteld uit het bod op het schilderij en een bijdrage van de verkoop van flessen carnavalswijn bij de Wijnhoeve in Heeze.

''Het schilderij gaat een mooi plaatsje krijgen in de showroom van Uniqar zodat het goed zichtbaar is voor iedereen'', zegt Roel Maas. Tevens ontving hij één van de 22 gesigneerde zeefdrukken van het schilderij en een heerlijke fles carnavalswijn. Ook Daniël en Sandra waren blij verrast met het bedrag. ''Het is gewoon geweldig dat we dit mogen ontvangen. We zijn bezig met het vervullen van een wens van een meisje van 14 dat vorig jaar haar vader verloor. Dat we als stichting voor haar dan een mooie dag kunnen regelen geeft je een fijn gevoel.'' Ook zij ontvingen een zeefdruk van het schilderij en een fles wijn ter herinnering aan dit eerste carnavalsschilderij.

In de afgelopen elf weken zijn elf heerlijke taartjes uitgereikt aan inwoners van de gemeente die de poster voor de raam hadden hangen en de grote slagroomtaart werd vorige week in Leenderstrijp uitgereikt en aangesneden door Prins Robert d'n Urste en Prinses Nienke van De Lindse Blaos. Met het uitreiken van de cheque bij Uniqar aan het goede doel is er een einde gekomen aan deze actie voor dit carnavalsseizoen. Ook volgend jaar komt er weer een leuke actie met een carnavalsschilderij en een carnavalsposter. Ditmaal gemaakt door een andere kunstenaar en met een ander goed doel! 

Dank aan alle sponsoren die deze actie mede mogelijk hebben gemaakt!

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter