Wie wordt de nieuwe prins of prinses bij de Akkertoeters?

16 januari 2018 - 11:05

HEEZE - Na de opening van het  carnavalsseizoen op de elfde van de elfde in 2017 hebben de Akkertoeters al hele gezellige en verrassende prinsenbals gevierd met  bevriende verenigingen. Aanstaande zaterdag 20 januari is het de beurt aan Dorstlustige Hoogheid prinses Renée d’n urste (van Stijn) en Adjudante Lydia (Lammers) om af te treden. Ze wachten met smacht af wie de nieuw prins of prinses zal zijn.

Zaterdag 20 januari is iedereen vanaf 20.30 uur uitgenodigd bij residentie ’t Pumpke aan het Ten Borchwardplein 30 te Heeze om afscheid te nemen van prinses Renée d’n urste en Adjudante Lydia en De Akkertoeters gaan de nieuwe dorstlustige hoogheid verwelkomen! Kom gerust met je kinderen, ook deze zullen het leuk vinden om deze gezellige prinsenbal mee te maken!

Heeft u interesse om de nieuwe prins of prinses te worden? Neem contact met de Akkertoeters op. Vinden uw kinderen het leuk om carnaval te vieren? Ben jij  tussen de 9 en 12 jaar oud? Wordt dan de nieuwe jeugdprins of jeugdprinses bij de Akkertoeters in Heeze. Carnavalsvereniging de Akkertoeters zoekt nieuwe prinsen of prinsessen! Neem contact op met: secretaris@akkertoeters.nl of loop gerust naar iemand van de vereniging toe.

Laat hier je reactie achter