Prinses José Shoppingqueen d’n Urste bij de Akkertoeters

20 januari 2018 - 23:40

HEEZE – Zaterdagavond hield Carnavalsvereniging de Akkertoeters haar jaarlijkse Prinsenbal. De Auw Prinsen zorgen ook dit jaar weer voor een ludieke afgang en zo werd er afscheid genomen van Prinses Renée d’n Urste en haar Adjudante Lydia.

Rond de klok van elf over elf was de spanning om te snijden en werden in de drukbezochte residentie ’t Pumpke met L'Amour Toujours de nieuwe dorstlustige hoogheden van Carnavalsvereniging de Akkertoeters bekendgemaakt.

Prinses José Shoppingqueen d’n Urste is in het dagelijks leven werkzaam bij VDL Kunststoffen B.V. Ze is getrouwd met Flip van Eersel en moeder van Danielle en Patrick. Ook is ze klein omaatje van Jeugdprins Levi en van Finn, Jayden en Jesley. Naast haar hobby voor het shoppen houdt ze van hardlopen, kienen en uiteraard van feesten.

Adjudante Heidi Verguld is getrouwd met Patrick en moeder van Jeffrey en Joey. Ze is werkzaam bij Gebrema B.V. Haar hobby’s zijn feesten, Stichting Vakantie-Komite Heeze en voetbalkamp.

Adjudante Anita Stienen is werkzaam bij Neways Industrial Systems B.V. Ze heeft een relatie met Addie Boonen die ze heeft leren kennen in ’t Pumpke. Naast uitslapen, shoppen en feesten is ook Stichting Vakantie-Komite Heeze een hobby van haar.

Jeugdprins Levi zit in groep 3 van Openbare Basisschool Ranonkel in Someren. Hij kan al heel goed lezen en schrijven. Hij houd van spelen op de PlayStation en van voetbal. Hij is zelfs zo goed in voetbal dat hij vervroegd over mag van de mini's naar de F-jes. Later wil hij dan ook graag gaan voetballen bij zijn lievelingsclub PSV.

De nieuwe dorstlustige hoogheden recipiëren op zondag 4 februari 2018 van 14.00 uur tot 17.30 uur in 't Pumpke.

Carnavalsvereniging de Akkertoeters is een carnavalsvereniging die activiteiten organiseert voor jong en oud. Kijk voor meer informatie en het programma op hun website www.akkertoeters.nl of volg de activiteiten op hun facebooksite www.facebook.com/akkertoeters.

Laat hier je reactie achter