Akkertoeters bedanken iedereen voor geweldig seizoen

17 februari 2018 - 13:50

HEEZE-  Carnaval 2018 is voorbij gevlogen kan je wel zeggen, want wat gaat de tijd snel als je plezier hebt! De Akkertoeters willen iedereen dan ook bedanken voor de geweldige carnaval. ''Samen met jullie hebben we er een mooi feestje van kunnen maken. Alle kinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s en alle andere feestvierders. Maar ook de sponsoren niet te vergeten, en onze eigen Akkertoeters leden die zich hebben ingezet.'' Bedankt, Gert en Thea Voor het gebruik maken van het café ‘t Pumpke.

We kijken terug op vele mooie momenten
Denk aan de eerste carnavalsavond waarbij we de eerste polonaises gelopen hebben waarin prinses Jose shopping Queen d’n ursté met Jeugdprins Levi en Adjudante Heidi en Anita voorop gingen. De optocht waarbij met veel plezier een eigen wagen hebben gebouwd. Met de altijd gezellige kindermiddagen met als thema Smileys en Lego Freinds was het een dolle boel. Dank jullie wel! We zien jullie graag volgend jaar weer.

Deze zaterdag hebben we een afsluitende haring happen avond waarin we gezellig napraten over deze mooie carnavalsdagen. Op de Facebook pagina  vind je vele foto’s en informatie van de afgelopen carnaval. Nog meer informatie over de Akkertoeters vind je op de eigen website www.akkertoeters.nl. Heb je nog een vraag, tip of wil je gewoon iets tegen de Akkertoeters zeggen? Dan kun je ook altijd mailen naar Secretaris@akkertoeters.nl

Laat hier je reactie achter