Drukke en gezellige receptie bij de Akkertoeters

4 februari 2019 - 17:39

HEEZE - Zondagmiddag werd de receptie gehouden voor Prinses Hannie Paparazzi d'n Urste, adjudante Lucy en jeugdprins Finn van De Akkertoeters. Vanaf 14.00 uur bezochten tal van verenigingen, het gemeentebestuur, vrienden en bekenden 't Pumpke om de hoogheden te feliciteren met hun uitroeping dit carnavalsseizoen.

Het was de hele middag lekker druk en menige polonaise trok door 't Pumpke waar het gerstenat rijkelijk vloeide. Prinses Hannie Paparazzi d'n Urste, adjudante Lucy en jeugdprins Finn genoten zichtbaar van alle aandacht en de vele belangstellenden die met passende en originele cadeaus de felicitaties kwamen overbrengen. Ook tamboerkorps N.A.T. kwam acte de préséance geven met een prachtige serenade toen het team van HeezeLeende24 haar kwam feliciteren. Hannie was in 2014 de eerste vrijwilliger die bij het team kwam werken.

Naast de Kraaienvangers, De Lindse Blaos, De Ossedrijvers en de Heibessums uit onze eigen gemeente, waren er ook tal van buiten dorpse verenigingen te vinden in 't Pumpke. Het was een al al gezelligheid en na afloop waren de prinses en de adjudante vol lof over deze bijzondere middag. ''We hebben enorm genoten van deze drukke middag, de aandacht en de cadeaus. Het was overweldigend'', aldus Prinses Hannie Paparazzi d'n Urste na afloop van de druk bezochte receptie in 't Pumpke.

Laat hier je reactie achter