Heibessums bouwen Perron om tot Bessumpaleis

8 februari 2018 - 11:05

HEEZE - De carnaval gaat bijna van start! Tijd om ’t Perron om te bouwen tot Bessumpaleis. Vanaf woensdagavond zijn de Heibessums hier druk mee bezig. De houten vloer is inmiddels gelegd en ook aan de wanden, bar, het podium en licht en geluid wordt hard gewerkt.
Kortom er is veel gedaan, maar er moet ook nog veel gedaan worden de komende dagen. Dat alles met veel plezier door onze raadsleden, aanhang en ook onze jeugdraadsleden helpen mee. Zo draagt iedereen zijn of haar steentje bij om er weer iets moois van te maken.

Want… vrijdag gaan wij van start!

In de ochtend brengen we de basisscholen een bezoekje en ’s avonds vindt de sleuteloverdracht plaats in ’t Bessumpaleis. Hier zal de Burgemeester de carnavalsverenigingen van onze gemeente verwelkomen en de (symbolische) sleutel van het dorp overhandigen.

Zaterdagmiddag zijn alle kinderen van Heeze uitgenodigd om op safari met Freek Vonk te gaan! Natuurlijk zijn ook alle papa’s, mama’s en anderen die van carnaval houden van harte uitgenodigd. Maar……. de kindercarnaval staat voorop. Tijdens deze eerste carnavalsmiddag worden de leukste meedans liedjes gedraaid, worden er mooie balloncreaties gemaakt, kun je gezellig komen knuffelen met Scottie en natuurlijk voorop in polonaise gaan.

’s Avonds is er voor de jeugd expeditie Afrika. Durf jij de uitdaging aan? En wie weet hoor jij dan wel bij het winnende team en ga je met een prijs naar huis? Ook op de avonden is er volop tijd om samen te dansen, schuifelen en in een hele lange polonaise aan te sluiten.

De start van carnaval 2018 mag je niet missen! Dus zorg dat jij er bij bent. Neem je vrienden en vriendinnen mee. Vier jij alle middagen of alle avonden carnaval bij de Heibessums? Dan maak jij kans op onze hoofdprijs. Voor zowel de middagen als avonden wordt er een spellenpakket weggegeven. Word jij de gelukkige winnaar?

Tot ziens!

Laat hier je reactie achter