Heibessums zeggen: Bedankt!

16 februari 2018 - 18:00

HEEZE - Carnaval 2018 is voorbij. Of beter gezegd… Carnaval 2018 is voorbij gevlogen! Want wat gaat de tijd snel als je het naar je zin hebt. We willen iedereen dan ook bedanken voor de geweldige carnaval! Samen met jullie hebben we er een mooi feestje van kunnen maken. Denk aan alle kinderen, papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en andere feestvierders die ’t Bessumpaleis hebben bezocht. Maar ook de sponsoren en niet te vergeten onze Heibessumleden!

We kijken terug op vele mooie momenten. De lange polonaises door ’t Bessumpaleis, alle leuke activiteiten in de zaal (van schminken, expeditie Afrika tot lekkere suikerspinnen). Wat was het leuk om weer te knuffelen met Scottie, wat lekkers te halen bij de snoepbar en er waren spetterende optredens van Sweet Candy en de Black Bessum Dancers.
Samen met al onze gasten hebben we heel wat gedanst, gefeest en zijn er ook wat prijzen gewonnen door alle kinderen. De carnaval is goed afgesloten met heel veel confetti, waarbij we helaas afscheid hebben moeten nemen van ons jeugdduo en trio. Zij geven allen aan dat het geweldig was!

Dank jullie wel!

We zien jullie graag volgend jaar of voor de jeugd van 10 tot en met 15 jaar tijdens de party nights die gedurende het hele jaar georganiseerd worden.

Op onze website www.heibessums.nl vind je vele foto’s van de afgelopen carnaval en nog meer informatie over de Heibessums. Heb je nog een vraag, tip of wil je gewoon iets tegen ons zeggen? Dan kun je ook altijd mailen naar info@heibessums.nl

Voor nu sluiten wij af met de bekende woorden….

Hei of gin hei….

BESSUM!

Laat hier je reactie achter