Tjeu van Vijfeijken, Lid in de Orde van Oranje Nassau

1 juli 2018 - 08:00

HEEZE - Zaterdagavond werd tijdens het afscheidsfeest bij de brandweer in Heeze door burgemeester Paul Verhoeven een Koninklijke Onderscheiding uitgereikt aan Tjeu van Vijfeijken voor zijn verdiensten.

Toegekende onderscheiding aan M.L.M.G. van Vijfeijken (Tjeu 55 jr),  Lid in de Orde van Oranje Nassau                                


Verdiensten

Vrijwillige Brandweer Heeze (1986-heden)
Decorandus is 31 jaar lid van de Vrijwillige Brandweer Heeze. Hij is niet altijd alleen maar inzetbaar als  brandweerman. Hij zet zich in voor het rondleiden van schoolklassen bij de brandweer, was actief bij de opknapbeurt van de kazerne, heeft gezorgd voor de verlichting en prijzenkast.

Wagenbouwersgroepen Vriendenkring Snoeijen en Ietskes Schif
Binnen de wagenbouwersgroep levert hij al meer dan 20 jaar een belangrijke bijdrage op het gebied van technische mogelijkheden aan de themacommissie. Hij levert daarbij een belangrijke bijdrage op het gebied van technische mogelijkheden bij de bouw van de wagen en op het gebied van veiligheid voor en tijdens het bouwseizoen.

Carnavalsvereniging de Heisbessums (1996-heden)
Decorandus werd lid van de Raad van Elf in 1996 en in 2000 was hij prins bij de Heisbessums. Hij levert zijn bijdrage in de op- en afbouw en het begeleiden van de jeugd tijdens de carnaval. 

Scouting (1980-heden)
Decorandus is al ruim 30 jaar actief voor scoutingsgroep St. Nicasius Heeze. Welpenbegeleider, overgestapt naar de Verkenners, Rowanbegeleider, groepsleider, oudstamlid.

Decorandus was actief in de opstelling van programma’s, jeugd begeleiden in het zelf opstellen van programma’s, begeleiding stafleden en vrijwilligers.

Lees ook: Na 32 afscheid bij de brandweer in Heeze

Foto's: HBL Fotografie

Laat hier je reactie achter