Tonpraotavond Lind; hoog niveau van eigen bodem

19 januari 2019 - 12:56

LEENDE - Vrijdagavond was de eerste van in totaal zes tonpraotavonden in het Blaospaleis in Leende waar carnavalsvereniging De Lindse Blaos voor de 49e keer acte de preseance gaf met de tonpraotersavonden. De kracht van het succes van deze avonden ligt in het feit dat alle optredens gedaan worden met talent van eigen bodem en daar zijn ze maar wat trots op in Leende, en terecht! Niet alleen de acts zijn van eigen bodem maar alles er omheen ook zoals de grime, licht en geluid, decorbouw....noem maar op.

Niet alleen Leendenaren komen naar deze avonden maar ook bezoekers van buiten het dorp vinden de avond supergezellig. De tonpraotcommissie heeft weer honderden uren tijd gestoken om ook dit jaar een avondvullend programma op de bühne te brengen dat zijn weerga niet kent. Jaar op jaar lijkt het niet beter te kunnen maar het niveau in Leende is en blijft ongekend hoog.

Dans, zang, cabaret en natuurlijk de buuts in de ton brengen een zeer afwisselend geheel om je vingers bij af te likken. De zaal reageerde vrijdagavond met veel applaus, staande ovaties en fluitsalvo's op de vingers vanwege het topentertainment dat zij kregen voorgeschoteld, muzikaal begeleid door de Bakband. Met nog vijf avonden te gaan willen we natuurlijk niet teveel prijsgeven over de exacte invulling maar voor iedereen die een kaartje heeft voor één van de avonden gaat genieten van een geweldige avond. Na afloop waren ook prins Wim dun Vuufde en prinses Lisanne diep onder de indruk van deze avond. ''Ik heb zelf ook in de ton gezien en al vele tonpraotavonden gezien maar om het als prins te beleven geeft je een geweldig gevoel. We hebben enorm genoten!''

Heb je nog geen kaartje dan is er nog een mogelijkheid om er een te kopen voor vrijdag 25 januari. Voor deze avond zijn nog enkele kaartjes te koop, de andere tonpraotavonden zijn allemaal compleet uitverkocht! De laatste kaartjes zijn te koop via telefoonnummer 06-22173203 of via kaartverkoop@delindseblaos.nl. Wees er snel bij want deze avond wil je echt niet missen!

Laat hier je reactie achter