Trots op Blaosdonk presenteert; Het PowerLIND

2 februari 2019 - 14:15

LEENDE - Na verschillende zwaaisjaals, mini sjaals en TOB-buttons presenteert #TOB (‘Trots op Blaosdonk’) dit jaar ‘Het PowerLIND’. Deze gratis gadget (lintje/armbandje) lijkt natuurlijk is alle opzichten op ‘Pink Ribbon’, waarbij alleen de kleur roze is vervangen door de kleur blauw met de opdruk ‘Sta op voor Blaosdonk’.

De gedachten achter het bandje is hetzelfde; verbondenheid voor degene die de strijd aan moeten met de ziekte kanker. Strijden doe je samen, dat doe je nooit alleen en ‘Sta op voor Blaosdonk’ heeft daar natuurlijk alles mee te maken. “Opstaan en samen strijden om deze ziekte uit de wereld te helpen” vertelt Erwin Geurts, “maar natuurlijk ook het trotse gevoel uitdragen voor ons kei sgon durpke” is zeker ook een achter liggende gedachten. “Het lintje staat symbool voor ieder zijn eigen verhaal maar met allemaal hetzelfde doel; samen strijden tegen deze ziekte!”

Gratis? Wat is er tegenwoordig dan nog gratis zul je je afvragen. Erwin legt uit: “Ik vind elke keer weer super gaaf om te zien hoe wij in Leende massaal verenigen bij een actie of activiteit in ons durpke. Deze verbondenheid maakt in mij, en ik denk ook bij vele andere dorpsbewoners, het super trotste gevoel in me los en dat vind ik meer waard dan elke euro die dit kost”.

Het PowerLIND is gratis te bestellen bij Erwin Geurts via WhatsApp op nummer 06 51 799 733 of via de website www.opnaardetob.nl, maar natuurlijk op=op.

Laat hier je reactie achter