Het waren zes fantastische avonden in Lind

4 februari 2019 - 10:45

LEENDE - Zaterdag 2 februari was de laatste van zes uitverkochte tonpraotaovonden in het Blaospaleis en wat was het gaaf! Artiesten van eigen bodem en altijd iets verrassends waardoor het publiek uitzinnig was van plezier. Dit jaar was dat zeker niet anders. Prins Wim dun Vuufde opende de avond op spectaculaire wijze door met een aantal vendeliers midden in de zaal een vendelhulde te brengen. Ook in de plaatselijke Chinees Lou scheen een uitstekend toneelspeler schuil te gaan die bij menigeen de tranen over de wangen deed rollen als Meneer Chung van Ik hou van Holland.

Traditioneel waren de dansacts en de buuts van hoog niveau en waren de tonpraotaovonden 2019 zeer succesvol. Vorst Jan-Willem Reiling kijkt meer dan tevreden terug op deze zes avonden: ''Ik ben supertrots op de zes avonden die we hier in Blaosdonk hebben neergezet. Het is haast niet te geloven dat we dit hier in Blaosdonk neer kunnen zetten met alleen maar vrijwilligers. En dan heb ik het niet alleen over de mensen op het podium, maar zeker ook over alle mensen achter de schermen. Met al die mensen, maar ook met alle blaozers en blaozerinnekes die een kaartje kopen om te lachen en te zingen, is het ieder jaar weer drie weekenden één groot feest.''

Voor wie deze schiterende avonden gemist heeft....jammer want het was weer geweldig. Niet getreurd, als u volgend jaar tijdig een kaartje koopt kan ook u komen genieten van een geweldige tonpraotaovond in Blaosdonk. Nu de tonpraotaovonden achter de rug zijn kijkt De Lindse Blaos alweer vooruit. Vrijdag is er het tonpraoten voor senioren, er staan nog enkele bezoekjes aan andere verenigingen op het programma en dan nog een paar weekjes tot aan het carnavalsfeest. Ga jij ook lekker carnavallen in Leende en wil je weten wat er te doen is in Lind, neem dan een kijkje op de website van De Lindse Blaos waar het hele programma staat.

Laat hier je reactie achter