Kersttoernooi TV Heeze komt eraan

13 november 2017 - 14:30

HEEZE - De tweede week van november is aangebroken en we zien dat de dagen erg kort aan het worden zijn. De feestdagen komen er weer aan.  De organisatie van het Kersttoernooi bij TV Heeze is al weer volop aan de slag om er straks weer een gezellig Kersttoernooi van te maken.  

Het Kersttoernooi start weer op “3e” kerstdag, op woensdag de 27e in de tennishal van TV Heeze. Afhankelijk van het aantal deelnemers starten ze aan het begin van de middag en stoppen om 23:00 uur. Je kunt je inschrijven, bij grote voorkeur via Internet, van 1 tot 18 december. Ga het nu regelen, wacht niet tot het laatst, want dan vergeet je het misschien.

Op de website van TV Heeze komt een link naar het inschrijfformulier. Ook kun je er via www.toernooi.nl terechtkomen. De toernooigegevens /wedstrijdbepalingen staan bij het inschrijfformulier op Internet, evenals alle speelschema’s die een paar dagen vóór Kerst op internet komen staan. Daar moet je als deelnemer dus kijken voor de wedstrijden. Je wordt dus niet gebeld.

Het inschrijfgeld bedraagt wederom € 8,-. Nog enkele tips: Kies een partner van gelijke sterkte zodat ze je gemakkelijk kunnen indelen. Het voorkomt een te hoge of te lage indeling. Geef alleen echte verhinderingen op; het gaat er alleen maar om of je niet kunt, en niet of je liever niet wilt spelen (laat op de avond, rond etenstijd etc.). 

Bespreek je verhinderingen met je partner, zodat niet naderhand blijkt dat je eigenlijk niet samen kunt spelen. Geef alleen je eigen verhinderingen op, niet de gecombineerde verhinderingen! Zeker als je in twee categorieën meedoet is dit belangrijk voor de organisatie. 

Laat hier je reactie achter