Heeze bekert verder

13 november 2017 - 07:21

 

HEEZE - Het mocht verwacht worden, dat Heeze van Cranendonck zou winnen, gezien het klassenverschil. Als ze de kansen in de eerste helft verzilverd hadden was dat ook geen probleem geweest. Maar dat gebeurde niet. Dus was het bij de rust nog 0-0.

Na de thee was het in de 53e minuut wel raak. Een aanval van Heeze werd door Steven van Dijk vlekkeloos afgemaakt, nadat hij door Mark Claassen vrij voor de doelman werd gezet: 0-1. Ruim 10 minuten later leek het pleit beslecht. Een goed genomen vrije trap door Jorg van Gaal van links werd door een speler van Cranendonck onhoudbaar achter zijn eigen doelman gekopt: 0-2.

Toch gaf de thuisploeg het nog niet op. In de 81e minuut kreeg Ralph van Meijl op rechts de bal. Hij probeerde een schot in de korte hoek vanuit een moeilijke positie. De Heezer doelman tastte mis en de bal rolde binnen: 1-2. Gelukkig tastte hij enige minuten later bij een afstandsschot in de voor hem rechter benedenhoek niet mis en voorkwam de gelijkmaker en dus een strafschop serie.

Heeze had het zichzelf een stuk makkelijker kunnen maken, als ze de kansen die ze zowel in de eerste als tweede helft kregen, in doelpunten hadden omgezet. Nu bleef Cranendonck tot het allerlaatst hoop houden op de gelijkmaker en een strafschopserie.

FC Cranendonck 1  -  RKSV Heeze 1     1-2  (KNVB beker)

Scoreverloop:
53e minuut      0-1       Steven van Dijk
64e minuut      0-2       Dré de Leest (eigen doel)
81e minuut      1-2       Ralph van Meijl

Laat hier je reactie achter