Optimale verzorging bij Top to Toe in Leende

14 november 2017 - 11:00

LEENDE – We kennen het allemaal wel. Een drukke dag, een drukke week waarin we van alles moeten doen en vaak vergeten we onszelf dan. Met name jezelf de rust en de ontspanning geven die we eigenlijk zo hard nodig hebben in het drukke bestaan dat we in de Westerse wereld hebben. Top to Toe in Leende opende in september de deuren en biedt de optimale verzorging voor zowel de man als de vrouw van top tot teen.

Anne Jansen uit Leende is een jonge onderneemster die een prachtige salon heeft geopend aan de Dorpstraat in Leende waar de klant zich optimaal kan ontspannen tijdens één van de vele ontspanningsmassages die zij aanbiedt. ‘’Ik wil de klant vooral op zijn of haar gemak stellen. Daarom heb ik ook op de eerste etage een aparte kamer waar ik de massages doe zodat de klant volledige privacy heeft en zich op zijn of haar gemak voelt.’’ Niet alleen diverse massages maar ook het hele verzorgingspakket biedt Anne aan. Zij is gediplomeerd schoonheidsspecialiste, sportmasseur en pedicure zodat de klant alles onder één dak heeft en voor de volledige verzorging bij Top tot Toe terecht kan. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling, hot stone massage, een pedicure behandeling of het epileren van wenkbrauwen? Top to Toe verzorgt u optimaal.

Zelf omschrijft Anne Jansen haar salon als toegankelijk, betaalbaar en gebruikt ze goede en gezonde produkten voor de huid. ‘’In de produkten die ik gebruik zitten geen minerale oliën want deze zijn erg slecht voor de huid maar wel relatief goedkoop. Het nadeel van deze produkten is dat het een laagje aanbrengt op je huid maar het trekt er niet in en dus heb je er niets aan. Ik gebruik kwalitatief goede produkten die wel intrekken in de huid en een goede werking hebben. Dat is erg belangrijk voor een gezonde huid.’’

Anne volgde de opleiding tot schoonheidsspecialiste en volgde diverse cursussen. Verder liep ze stage bij gerenommeerde salons en hotels en deed ze in het laatste jaar van haar opleiding het excellent traject. Dit was slechts weggelegd voor de beste van de klas waarvan er in totaal nu zeven personen in Nederland zijn die dit positief afgerond hebben. Verder heeft Anne een uitgebreide cursus dermatologie gevolgd zodat ze mogelijke huidkwaaltjes kan herkennen en indien nodig kan doorsturen naar de huisarts.

Anne werkt uitsluitend op afspraak om de klant het optimale gevoel van ontspanning te geven en veel aandacht kan schenken aan iedere klant. ‘’De klant moet zich vooral thuis voelen.’’ De komende maanden heeft Anne Jansen vele winteracties die lopen tot 1 maart van het volgend jaar. Deze week worden er ruim 1500 flyers verspreidt in Leende met daarop de aantrekkelijke acties. Heeft u de flyer niet ontvangen, volg haar dan op facebook of neem een kijkje op de website van Top to Toe. Niet allen leuk om te geven maar ook om te krijgen zijn de cadeaubonnen van Top to Toe die te verkrijgen zijn in ieder gewenst bedrag. Top tot Toe vindt je aan de Dorpstraat 11 in Leende. Afspraken kun je telefonisch maken via telefoonnummer 06-30894583 of via de website www.toptotoeleende.nl waar u tevens de prijslijst kunt vinden.

Laat hier je reactie achter