Kun jij de spanning aan?

13 november 2017 - 17:00

HEEZE – Elektro De Groof BV in Heeze is per direct op zoek naar uitbreiding van het team. ‘’Bij Elektro De Groof BV leggen wij onze klanten graag in de watten. Al 30 jaar ontzorgen wij bedrijven en particulieren met de installatie en het onderhoud van elektrotechnische voorzieningen.’’ 

In verband met de verdere groei van het bedrijf in Heeze zijn zij op zoek naar een leerling elektromonteur en een enthousiaste elektromonteur.

Geen dag is hetzelfde als je aan de slag gaat als (leerling) elektromonteur bij Elektro de Groof BV. Het is een gezellig Brabants bedrijf met een klein team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Verder is duurzaamheid en energiebewust gebruik maken van materialen vanzelfsprekend en staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bedrijf is aangesloten bij het KvINL en bij UNETO-VNI en investeert Elektro De Groof BV veel in de ontwikkeling van haar medewerkers. Door het regionaal klantenbestand kun je iedere dag lekker aan de slag door weinig reistijd en weinig files en uiteraard bieden zij de werknemers marktconforme arbeidsvoorwaarden.

Herken jij je in bovenstaand profiel? Spreekt ons bedrijf je aan? Ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Bekijk de vacatures op de website van Elektro De Groof en stuur dan je CV met een motivatie naar vacatures@ELEKTROdeGROOF.nl.

Laat hier je reactie achter