Glasvezel in buitengebied: “Eindelijk”

14 november 2017 - 07:30

HEEZE-LEENDE-STERKSEL - HSLnet inventariseert momenteel de behoefte voor glasvezel onder bewoners van de buitengebieden.  De eerste drukbezochte informatieavond hierover was op 8 november 2017 in Valentijn in Sterksel. Deze avond was voor de bewoners van de Ronde Bleek, Turfven, Peelven, Averbodeweg, Pandijk, Stoeiing en Holderden. 

“Wij worden ambassadeurs voor HSLnet-glasvezel”, aldus de aanwezigen. “Buren die twijfelen, gaan we overhalen!” Binnenkort krijgen bewoners van andere clusters een persoonlijke uitnodiging voor nieuwe informatieavonden. Op de foto enkele enthousiaste HSLnet-glasvezelambassadeurs, de meesten wonend aan de Pandijk in Sterksel.

V.l.n.r.: Jos Vos (melkveehouder en CDA-raadslid), Petrie van der Palen (Camping St. Jorishoeve), Martijn van de Kerkhof (kijkt veel Netflix), Martinus van Breugel (voormalig eigenaar St. Jorishoeve), Stefan Rink (werkt voor Shapeways en moet thuis veel videoconferences voeren met het buitenland), (vooraan) Mart van Breugel (melkveehouder), Johan van der Palen (Camping St. Jorishoeve), Hedwig Verpaalen (kringloopwinkel en ontruimingsbedrijf), Robert van den Eertwegh (zelfstandig ondernemer).

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van HSLnet.

Laat hier je reactie achter