Nieuwe directeur Basketbalbond heeft BC Heeze roots

14 november 2017 - 15:45

HEEZE - Simone Volmer-van den Biggelaar wordt de nieuwe algemeen directeur van de Nederlandse Basketball Bond (NBB). Ze is de opvolger van Frank Berteling, die overstapte naar het zogenoemde transitieteam van NL Sport. Volmer (34) is al tien jaar werkzaam bij de NBB waar ze diverse functies bekleedde. Als manager verenigingen en opleidingen was ze medeverantwoordelijk voor het Meerjarenbeleidsplan 2017+.

''Als voorzitter ben ik er natuurlijk trots op dat een oud-lid deze functie gaat bekleden. Naast alle spelende talenten die uitvliegen is het mooi om te zien dat op bestuurlijk vlak ook iemand met BC Heeze-roots de top van het Nederlandse basketbal bereikt!
De ouders van Simone zijn in het verleden ook actief geweest bij BC Heeze en broer Bas speelt op dit moment nog bij het eerste seniorenteam en is actief als trainer/coach en bestuurslid'', aldus Jan van den Heuvel, voorzitter van BC Heeze.

,,Met Simone hebben we een directeur die met haar achtergrond en enthousiasme de NBB de komende jaren verder kan brengen met het uitvoeren van het beleidsplan'', zei NBB-voorzitter Francisca Ravestein. ,,Ook zal zij samen met de directeur van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond invulling gaan geven aan de steeds intensievere samenwerking tussen beide bonden.'' Volmer gaat per 1 januari 2018 aan de slag.

Laat hier je reactie achter