Daan Body & Kids gaat verhuizen

5 december 2017 - 18:25

HEEZE – Al bijna zes jaar is speciaalzaak Daan Body & Kids gevestigd aan de Geldropseweg 79 in Heeze en heeft de winkel in lingerie, bad- en nachtmode en kinderkleding veel bekendheid in Heeze en omgeving. De winkel heeft een vaste klantenkring opgebouwd en nog steeds weten nieuwe klanten de winkel goed te vinden. Toch is de winkel de laatste jaren langzaam uit haar jasje gegroeid en is het tijd voor een nieuwe locatie.

Nieuwe winkel
De huidige locatie was prima echter de ruimte was te klein om verder te kunnen groeien. Deze week is het huurcontract getekend voor een nieuwe winkel. Met ingang van 1 maart 2018 zal Daan Body & Kids te vinden zijn op de Kapelstraat 62 in Heeze. Midden in het centrum van Heeze met parkeerplaats voor de deur en meer mogelijkheden om verder te kunnen groeien. Zo kan het assortiment verder worden uitgebreid en zal de winkel ruimer van opzet worden met dezelfde service als dat u nu gewend bent. Verder zal het assortiment worden uitgebreid met damesmode en zal er vanaf woensdag 6 december begonnen worden met een totale leegverkoop met kortingen tot wel 50%!

‘’Het is een hele mooie stap vooruit. De mogelijkheid deed zich voor en voor ons is het nu de perfecte tijd om deze stap te maken. We moeten nog wel het een ander verbouwen in het pand waar Straatman Mode nu gevestigd is maar alles volgens plan verloopt zitten we in het vroege voorjaar in het nieuwe pand’’, aldus Daan Jansen van Daan, Body & Kids.

Laat hier je reactie achter