Hans en Miranda winnen naam in chocolade letters

5 december 2017 - 14:45

HEEZE-LEENDE - Enkele weken geleden hield deze website weer een leuke maar vooral lekkere actie. Bij het bereiken van 4600 likes op facebook kon iemand die de facebookpagina heeft geliked, zijn of haar voornaam winnen in ambachtelijke chocolade letters van Bakker Vedder uit Heeze. Voor het derde jaar op rij bleek de actie mateloos populair onder de lezers van HeezeLeende24 en werd inderdaad de grens van 4600 likes gehaald.

Maandagmiddag werden twee prijswinnaars verrast bij Bakker Vedder met hun eigen voornaam in chocolade letters. Miranda van Mensvoort en Hans van Bommel waren de gelukkigen en poseerden trots met de 'chocolade naam' voor de foto. ''Ontzettend lekker en een hele mooie verrassing'' aldus Miranda uit Leende. Ook Hans uit Heeze was blij met zijn gewonnen prijs. ''Wie niet waagt, wie niet wint. Ik ben dol op chocolade.''

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de gemeente Heeze-Leende en like de facebookpagina van HeezeLeende24. Wist je trouwens ook dat HeezeLeende24 naast de website ook een eigen gratis app heeft, te volgen is op Twitter, Instagram en Snapchat en ook op YouTube een eigen kanaal heeft waar alle filmpjes worden gepost die wij maken.

Like HeezeLeende24 op facebook want bij 4700 likes geven we weer een hele mooie prijs weg onder alle likes. Een staantafel van steigerhout gemaakt door JM Creations.

Laat hier je reactie achter