Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Diverse auto-inbraken op parkeerplaats Golden Tulip Leende

16 december 2017 - 10:35

LEENDE - Vrijdachtnacht is er op de parkeerplaats bij Golden Tulip in Leende in meerdere auto's ingebroken. De parkeerplaats ligt naast de afrit van de snelweg A2 en is beveiligd met camera's. Of er bruikbare beelden op staan is nog niet bekend maar er zijn verschillende autoruiten met bruut geweld ingeslagen.

De dieven hebben onder andere laptops gestolen uit de geparkeerde voertuigen. De camerabeelden moeten uitwijzen of er bruikbare tips op staan maar de politie is toch op zoek naar mogelijke getuigen van de laffe daden die afgelopen nacht plaatsvonden. Heb jij iets verdachts gezien en/of gehoord nabij de parkeerplaats bij het Golden Tulip hotel in Leende, neem dan contact op met de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat hier je reactie achter