Negende taart in posteractie voor Yvonne Trienekens

11 januari 2018 - 10:20

HEEZE - Nadat eind oktober het schilderij en de posteractie werden gelanceerd in de raadzaal van het gemeentehuis in het bijzijn van wethouder Toon Bosmans van cultuur, werd woensdagavond alweer het negende carnavalstaartje uitgereikt aan iemand die de unieke poster voor de raam heeft hangen. Ditmaal was het een woning aan de Ambachten in Heeze.

Yvonne Trienekens was de gelukkige en blij verrast woensdagavond met de heerlijke slagroomtaart van Bakker Vedder waar de afbeelding van het schilderij en dus ook de poster op staat afgebeeld. De komende twee weken wordt er wekelijks nog een heerlijke slagroomtaart uitgereikt in de gemeente aan de bewoners van een woning waar de poster duidelijk voor de raam hangt. De elfde en laatste week van de actie zal een straat verrast gaan worden met een grote slagroomtaart en wel de straat waar de meeste posters hangen.

Heb jij nog geen poster?
Deze kun je ophalen bij de onderstaande winkeliers: Coop St. Jan in Leenderstrijp, Brasserie Gezellig in Leende, Café De Scheep in Sterksel, De Broeders op Kloostervelden, Flowers, bakker Vedder, Intertoys Heeze, De Wijnhoeve, H&M Haarmode, Uniqlean, Coloury Mode, Lektura en Toyota Greijmans in Heeze. Hang de unieke poster zichtbaar op en misschien win jij volgende week wel een heerlijke slagroomtaart van Bakker Vedder! 

Goede doel
Eind oktober werd het schilderij dat gemaakt is door Martine van Noort onthuld. Iedereen kan tot 25 januari 2018 bieden op het schilderij waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Dit jaar is Stichting Wees Gelukkig het goede doel en inmiddels is het eerste bod op het unieke schilderij binnen. De bieder wil op dit moment nog anoniem blijven maar hij heeft een bod gedaan van € 500,-. Wil jij ook een bod doen? Stuur een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin je naam en natuurlijk het bod dat je doet! Tevens zijn er exclusieve flessen wijn te koop bij De Wijnhoeve met de afbeelding van het schilderij en de poster als etiket. Van iedere verkochte fles rode wijn met dit etiket erop gaat ook een bijdrage naar het goede doel.

Lees ook: 
- Wees Gelukkig is goede doel voor opbrengst schilderij
- Eerste carnavalstaartje uitgereikt in posteractie
- Tweede carnavalstaartje uitgereikt in posteractie
- Derde carnavalstaartje uitgereikt in Sterksel
- Vierde carnavalstaartje voor winnares in Heeze
- Vijfde carnavalstaartje voor winnares in Leende
- Zesde carnavalstaartje voor winnares in Leende
- Lolmakers winnen zevende carnavalstaartje 
- Peter Verest wint achtste taart in posteractie

Laat hier je reactie achter