Il Paperino in Heeze dupe van stelend duo

12 januari 2018 - 20:05

HEEZE - Vrijdagmiddag zijn er twee verdachte personen bij Il Paperino in Heeze binnen geweest en hebben daar een IPhone gestolen. ''Deze mensen zijn vandaag bij mij in de winkel geweest. Ze liepen direct naar een kledingrek achter en stonden vrij snel bij de kassa om zogenaamd een ceintuurtje af te rekenen. Bij controle van het briefje van € 50,- stond zij in no time achter de toonbank en begon in een vreemde taal allerlei dingen te zeggen over geld. Het overviel ons en we begrepen er niets van. We hebben de kassalade snel kunnen sluiten. Ze gingen er zonder geld vandoor maar met mijn I-phone.  Ze reden weg in een zwarte auto met buitenlands kenteken. Bizar!'' was de reactie van de eigenaresse.

De foto's zijn niet echt duidelijk maar Il Paperino wil iedereen waarschuwen. ''Dit was absoluut niet de eerste keer dat ze dit deden. Het ging zo snel. Ben er nog ondersteboven van.....'' is te lezen op de facebookpagina van de kledingwinkel. Waarschijnlijk heeft ditzelfde tweetal donderdag op dezelfde manier al toegeslagen in Nuenen en vrijdag ook nog in Nederweert.

Vrijdagmiddag is er om tien over twee een burgernet melding uitgegaan in Nederweert met het signalement van het tweetal. Het betrof een man van ongeveer 25 jaar, licht getint, kort krullend haar, droeg een donkere jas. Verder was de vrouw ook licht getint, zwart haar in een staart en droeg een donkere jas met een bontkraag.

Wees gewaarschuwd. Wanneer u dit tweetal ziet bel dan de politie op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat hier je reactie achter