Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Vlaai van de maand voor CV de Ossedrijvers (video)

28 januari 2018 - 14:00

STERKSEL - Zaterdagmorgen werden de vrijwilligers van CV de Ossedrijvers in Sterksel verrast met de vlaai van de maand. Zonder vrijwilligers is er gewoonweg niet de mogelijkheid om activiteiten te organiseren en dat geldt ook in Sterksel bij CV de Ossedrijvers. Het carnavalsseizoen is in volle gang en Prins Peer II geniet met zijn vier hofdames van alle activiteiten die de Sterkselse vereniging organiseert.

Zo waren er dit weekend maar liefst twee tonpraatavonden in De Valentijn in Sterksel en ook daar hangt de organisatie af van vrijwilligers. Zeer terecht dat de vlaai van de maand januari naar De Ossedrijvers in Sterksel is gegaan. De vrijwilligers waren zaterdagmorgen alweer vroeg in de weer om alles in gereedheid te brengen voor de gezellige tweede tonpraatavond. In het bijzijn van Prins Peer II, zijn vier hofdames en vorst Toon werden de vrijwilligers verrast met een heerlijke vlaai van Bakker Vedder en werd er een kleine polonaise ingezet. Bekijk hier alle activiteiten van CV de Ossedrijvers voor dit carnavalsseizoen.

Wil jij ook iemand nomineren in de gemeente Heeze-Leende voor deze overheerlijke vlaai van de maand van Bakker Vedder, stuur dan een e-mail naar redactie@heeze24.nl met daarin de naam van de persoon die je nomineert en een korte beschrijving waarom juist hij of zij deze vlaai verdiend heeft. 

Laat hier je reactie achter