Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Uniqlean opent 2 februari met scherpe aanbieding

31 januari 2018 - 11:45

HEEZE - De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de verbouwing van het pand aan de Geldropseweg 22 in Heeze waar Uniqlean zich heeft gevestigd. Op vrijdag 2 februari is het dan zover en opent Uniqlean haar deuren. Een hypermoderne autowasmachine met verschillende programma’s.

Naast de autowasmachine zijn er ook wasboxen waar u zelf de auto kunt wassen en biedt Uniqlean de mogelijkheid om de auto ook van binnen schoon te maken. Er zijn krachtige stofzuigers aanwezig en er kan gebruik gemaakt worden van het VIP-station waar u verschillende producten uit kunt halen om uw auto optimaal te verwennen.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de VIP-behandeling voor uw auto. De auto wordt dan zowel van binnen als buiten volledig gereinigd terwijl u onder het genot van een heerlijke kop koffie verblijft in onze wachtruimte. Eigenaar van Uniqlean Peter Oosterbaan is expert op het gebied van autoreiniging en het reconditioneren. “De klant kan op afspraak de auto bij mij achterlaten en in één dag wordt de auto van binnen en van buiten op en top verzorgd en gepoetst en voorzien van een high end coating”.

Uniqlean zorgt ervoor dat het autowassen een feestje wordt. Tijdens het autowassen kan de klant een lekker kopje koffie nuttigen in de moderne wachtruimte bij Uniqlean. Zoals gezegd gaat Uniqlean vrijdagmorgen om 07.00 uur officieel open. Het hele weekend genieten de klanten van een geweldige openingsaanbieding. Alle wasprogramma's voor de helft van de prijs op 2, 3 en 4 februari! Kom dit weekend een kijkje nemen bij Uniqlean in Heeze, laat uw auto wassen in de moderne autowasmachine en ervaar de kwaliteit van het autowassen. Uniqlean is gevestigd aan de Geldropseweg 22 in Heeze.

Laat hier je reactie achter