Zwaar gewonde man gevonden in woning in Heeze

12 februari 2018 - 10:38

HEEZE - Zondagavond om half twaalf kregen de hulpdiensten een melding voor de Warande in Heeze. De politie was snel ter plaatse en trof in een woning aan de Warande een zwaargewonde man aan met hoofdletsel. Voor de ernst van de verwondingen van het slachtoffer is een traumahelikopter opgeroepen en de man is naar het ziekenhuis in Tilburg vervoerd voor verdere medische behandeling.

De politie wist al snel iemand uit Heeze aan te houden (43 jaar) die is meegenomen voor verhoor. Hij wordt verdacht van zware mishandeling en/of poging tot doodslag. Tevens startten zij een onderzoek naar het voorval dat deze carnavalsavond heeft plaatsgevonden op de Warande in Heeze om te achterhalen wat er precies is gebeurd. Op dit moment wil de politie in het kader van het onderzoek geen verdere mededelingen doen. Het is niet bekend of het slachtoffer ook de bewoner van het pand aan de Warande is, en wat de aard van de verwondingen van het slachtoffer zijn. 

Mochten er getuigen zijn die iets meer kunnen vertellen over het voorval zondagavond, dan kunnen zij de politie bellen op telefoonnummer 0900-8844 of anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

Laat hier je reactie achter