NFI doet uitgebreid onderzoek in woning Warande in Heeze

13 februari 2018 - 13:43

HEEZE - Nadat zondagavond een ruzie tussen twee mannen in een woning aan de Warande in Heeze plaatsvond, is het Nederlands Forensisch Instituut dinsdagmorgen begonnen met een uitgebreid sporenonderzoek in de woning in Heeze. Maandagavond werden al een unit en een mobiel toilet neergezet nabij de plaats van het voorval en was duidelijk dat er een onderzoek zou komen naar de exacte toedracht van het voorval.

De politie laat niet veel los. ''Zolang het onderzoek loopt kunnen we en willen we niets naar buiten brengen.'' Toen maandagavond de unit en het toilet geplaatst werden, vroegen buurtbewoners zich af wat er allemaal gaande was en of zij op de hoogte gebracht zouden worden van wat er gaat gebeuren. De wijkagent was maandagavond ter plaatse en kon de omwonenden gerust stellen. ''Het is hier veilig.''

Het slachtoffer dat zwaar hersenletsel opliep ligt nog in het ziekenhuis. De verdachte Heezenaar (43) die is meegenomen voor verhoor wordt verdacht van zware mishandeling en/of poging tot doodslag. Het onderzoek door 'de mannen in witte pakken' neemt naar alle waarschijnlijkheid nog de gehele dag in beslag.

Lees ook: Zwaar gewonde man gevonden in woning in Heeze

Laat hier je reactie achter