Gezellig Lind Mert, lenteachtig met een bui

12 maart 2018 - 17:35

LEENDE - Hoewel Lind Mert twee weken eerder viel dan vorig jaar werkte het weer heerlijk mee. Met de lentezon in het gezicht en een graad of vijftien op thermometer was het echt wel lente tijdens deze editie van Lind Mert. Toch viel er af en toe een pittige bui maar dat mocht de pret niet drukken.

Vele honderden bezoekers kwamen naar Lind Mert, de jaarlijkse halfvastenmarkt in het centrum van Leende. De afgelopen dagen was het al prima weer en maandag was goed te merken dat iedereen er op uit trok. Kraampjes met leuke koopwaar, volle terrassen, muziek en vrolijke gezichten waren de kenmerken van een gezellige en drukke Lind Mert.

Iedereen genoot zichtbaar van deze heerlijke lentebraderie en de spulletjes vonden gretig aftrek bij de bezoekers. Ook de brokmop, de verse paling, een lekkere appelflap of stroopwafel waren populaire snacks die men makkelijk uit het handje kon eten maandag. Het terras bij restaurant De Scheuter zat de gehele dag lekker vol en konden de bezoekers genieten van de klanken van het Strijps Kapelleke dat bekende meezingers ten gehore bracht en een optreden van DQ dance op het pleintje.

Jong Nederland hield weer de jaarlijkse vlooienmarkt met vele duizenden spulletjes. Zoals bekend bij de vlooienmarktliefhebbers gingen maandagmorgen de hekken weer op tijd open en waren de eerste fanatieke koopjesjagers er als de kippen bij om de beste spulletjes te kopen. Lind Mert editie 2018 gaat de boeken in als lekker druk met prima lenteweer, ondanks af en toe een bui regen.

Laat hier je reactie achter