In gesprek met rouw- en verliesdeskundige Riet Fiddelaers

13 maart 2018 - 13:00

HEEZE - Het rouwproces is een hele intensieve periode en soms loop je hierin vast. Het kan dan heel verhelderend zijn om eens met een rouw- en verliesdeskundige te praten en je vragen voor te leggen. Je hebt nu de unieke kans expert Riet Fiddelaers-Jaspers eens te ontmoeten in de gedenkwinkel Fiddelaers; bedenken, gedenken, herdenken aan de Eindhovenseweg 12a in Valkenswaard.

Op 16 maart, 18 mei, 6 september en 3 november van 15.30 tot 16.30 uur houdt Riet Fiddelaers-Jaspers een spreekuur in Gedenkwinkel Fiddelaers aan de Eindhovenseweg 12a in Valkenswaard. Rouwen is een uniek proces voor iedereen en wekt veelal vragen op. Wat is normaal bij rouw? Hoe moet ik kinderen voorbereiden? Ik ben vooral boos i.p.v. verdrietig, is dat normaal? Het kan heel verhelderend werken om eens met een expert in gesprek te gaan.

Riet Fiddelaers-Jaspers is deskundige op het gebied van verlies en rouw. Als geen ander weet ze wetenschappelijke kennis te verbinden met het leven van alledag. Ze staat bekend om de gewone manier waarop ze over bijzondere gebeurtenissen kan spreken. Ze is een veelgevraagd spreker bij congressen en gastdocent bij diverse opleidingen. Als auteur schreef ze een indrukwekkend aantal boeken over omgaan met verlies www.in-de-wolken.nl.

Laat hier je reactie achter