Heezer Parelrally op zondag 3 juni

16 april 2018 - 11:00

HEEZE - Op zondag 3 juni wordt er in Heeze de zesde editie van de Heezer Parelrally gereden, een rally (oriëntatie) en toervariant (zonder foefen, en met pijlen) uitgezet voor menners en equipes in de bossen en buitengebied van Heeze.  De parelrally heeft geen Defilé.

Na de succesvolle vijfde editie met ruim 35 aanspanningen en 30(x2) equipes en geïnspireerd door de vele positieve reacties heeft een aantal initiatiefnemers de uitdaging weer opgepakt om in samenwerking met Ruitersport Heeze, de gemeente Heeze-Leende en de verschillende landeigenaren, weer een mooie tocht voor paard en mens op te zetten. Bepaalde natuurgebieden die normaal niet voor aanspanningen toegankelijk zijn, worden speciaal voor dit evenement opengesteld. Dit maakt de Parelrally een prachtige tocht voor recreatieve én competitieve paardenliefhebbers en zoals u van ons gewend bent met onderweg enkele lekkere versnaperingen.

De eerste stappen naar een jaarlijks terugkerend evenement zijn in 2013 gezet en de zesde editie is een feit.  Noteer daarom in uw agenda alvast zondag 3 Juni 2018 en schrijf u in via deze link.

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten in Heeze op 3 juni 2018.

Laat hier je reactie achter