Bezoek voortaan Heeze-Leende24.nl

De website is vernieuwd en is voortaan alleen nog maar te bereiken via www.heeze-leende24.nl. Deze nieuwe url vervangt heeze24.nl en leende24.nl.

Mocht je dus een snelkoppeling op de computer of tablet hebben, verander de url dan.

Voor iedereen die de app van Heeze-Leende24 op zijn mobiele telefoon heeft geïnstalleerd, dienen zij de nieuwe app te downloaden in de stores.

Zonnig zesde JP Balki-Event met goede sfeer (video)

15 april 2018 - 10:35

HEEZE - Zaterdag 14 april werd alweer de zesde editie van het JP Balki-Event gehouden. Een sportieve maar vooral gezellige hardloopwedstrijd ter nagedachtenis aan Jean-Paul Balkestein. ''Het evenement heeft een vaste plaats op de evenementenkalender verworven. Dit jaar doen er maar liefst 150 kinderen mee aan de jeugdloop en daar zijn we als organisatie maar wat trots op'', aldus Marcel Balkestein.

Om twee uur 's middags klonk het startschot voor de jeugd die 3 kilometer aflegde door de mooie natuur van Heeze. Omroepers Jan de Bruijn en Wim Renders motiveerden de hardlopers en moedigden het publiek aan bij de sportieve jeugdloop die zeer snel verliep. In minder dan dertien minuten kwam de eerste loper al binnen!

De volwassenen vertrokken iets na half vier en konden dit jaar kiezen uit 5, 7, 10 of 14 kilometer. Voor de ene loper een makkie, de andere had er duidelijk meer moeite mee maar iedereen had hetzelfde doel, het goede doel! Het zesde Balki-Event is verlopen met heerlijk lenteweer en een super goede sfeer. Alle kinderen kregen na afloop een aandenken aan het zesde Balki-Event, een mooie medaille. De winnaars van zowel de jeugdloop als de volwassenenloop werden na afloop gehuldigd en ontvingen een mooi cadeau maar eigenlijk waren alle deelnemers winnaars vandaag. Zij hebben zich ingezet voor de goede doelen. Marcel Balkestein reikte al twee cheques uit aan de goede doelen. Zowel de Hartstichting als de AMC Foundation ontvingen een cheque van maar liefst € 3.500,-.

Na de prijsuitreiking was het nog lang gezellig in de tent waar Handsome Willy and the Leftovers speelden en nog heerlijk werd genoten van een lekker glaasje bier. Dank gaat uit naar de organisatie, de deelnemers, de sponsoren, de vrijwilligers en verder iedereen die heeft bijgedragen aan wederom een mooie editie van dit sportieve en gezellige hardloopevenement. Tot volgend jaar op het zevende Balki-Event!

Via deze link kun je alle uitslagen van het zesde JP Balki-Event bekijken.

Laat hier je reactie achter